Tandläkare Moa
Moa Sjörup Tandläkare Viktigast för mig är att du som patient trivs hos oss. Jag älskar mitt jobb och jag tror att det speglar av sig i tandbehandlingen. 1999 tog jag tandläkarexamen i Göteborg. Mitt 1:a jobb var ett volontärarbete där jag gav tandvård till barn från Tjernobylområdet. Redan då hade jag ett stort intresse av att hjälpa personer med särskilda behov. Under ett par år jobbade jag på en tandklinik i Spanien innan jag återvände till Ystad där jag en gång i tiden tog studenten. I Ystad har jag nu bott i många år och har hunnit jobba både i Folktandvården och som anställd privattandläkare. Nu tar jag mig an att starta i egen regi och ser det som en härlig utmaning och en chans att kunna fortsätta att möta människor och erbjuda tandvård under trygghet. Det ska vara trevligt att gå till tandläkaren, tycker vi. Vi samarbetar endast med lokala tandtekniker i Ystad-Skurup-området, för att säkerställa högsta kvalitet.
Ystad, tandläkare, Moa, Sjörup, tandhälsa, tandvård, tandhygienist, barn, vuxna, boka tid, akut, österlen, Moa Sjörup, Hisham, Ulla, tandläkare ystad, ystad tandläkare, barntandvård ystad
16824
page-template-default,page,page-id-16824,page-child,parent-pageid-17231,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Tandläkare Moa Sjörup

Hjärtligt välkommen att boka tid hos tandläkare Moa Sjörup, ring och boka på tfn 0411-211780.

Moa Sjörup Ystad Tandhälsa

Moa Sjörup

Tandläkare

1999 tog jag tandläkarexamen i Göteborg.

Mitt 1:a jobb var ett volontärarbete där jag gav tandvård till barn från Tjernobylområdet. Redan då hade jag ett stort intresse av att hjälpa personer med särskilda behov.

Under ett par år jobbade jag på en tandklinik i Spanien innan jag återvände till Ystad där jag en gång i tiden tog studenten.

I Ystad har jag nu bott i många år och har hunnit jobba både i Folktandvården  och som anställd privattandläkare.

Nu tar jag mig an att starta i egen regi och ser det som en härlig utmaning och en chans att kunna fortsätta att möta människor och erbjuda tandvård under trygghet.

Med mig jobbar min duktiga tandsköterska Anna-Maria och vi tycker att det ska vara trevligt att gå till tandläkaren. Hjärtligt välkommen till oss.

Det ska vara trevligt att gå till tandläkaren

Vi samarbetar endast med lokala tandtekniker i Ystad-Skurup-området, för att säkerställa högsta kvalitet.