Priser tandvård
Priser. Våra tandläkare och tandhygienist erbjuder all slags tandvård för barn och vuxna. Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket innebär att du som patient tar del av det statliga tandvårdsstödet. Tandvårdsstödet har tre delar: ALLMÄNT TANDVÅRDSBIDRAG 150 sek eller 300 sek/år beroende på din ålder SÄRSKILT TANDVÅRDSBIDRAG 600 sek var 6:e månad. Detta bidrag får personer med vissa sjukdomar eller tillstånd som medför ökad risk för försämrad tandhälsa HÖGKOSTNADSSKYDD som innebär att du själv står för tandvårdskostnader, per ersättningsperiod (=1 år från behandlingsstart). På kostnader som överstiger 3000 sek (enligt referenspriset) får du 50% i ersättning av Försäkringskassan. På kostnader som överstiger 15000 sek (enligt referenspriset) får du 85% i ersättning av Försäkringskassan. Våra priser ligger nära referensprislistan som är fastställd av Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, allt för att hålla nere kostnader för patienten. Priserna i prislistan säger inte så mycket, kostnaden för dig beror helt på vilken nivå av högkostnadsskydd du har. Du behöver inte själv hålla reda på högkostnadssystemet – det gör vi till dig! Du får alltid information om priset innan vi kommer överens om att utföra en behandling. Barn- och ungdomstandvård är gratis upp tom 19 års ålder.
Ystad, tandhälsa, tandvård, tandläkare, tandhygienist, barn, vuxna, boka tid, akut, österlen, Moa Sjörup, Hisham, Ulla
16643
page-template-default,page,page-id-16643,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Priser tandvård

PRISER TANDVÅRD

Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket innebär att du som patient tar del av det statliga tandvårdsstödet.

Tandvårdsstödet har tre delar:

ALLMÄNT TANDVÅRDSBIDRAG

150 sek eller 300 sek/år beroende på din ålder

Särskilt tandvårdsbidrag

600 sek var 6:e månad. Detta bidrag får personer med vissa sjukdomar eller tillstånd som medför ökad risk för försämrad tandhälsa

Högkostnadsskydd

som innebär att du själv står för tandvårdskostnader, per ersättningsperiod (=1 år från behandlingsstart). På kostnader som överstiger 3000 sek (enligt referenspriset) får du 50% i ersättning av Försäkringskassan. På kostnader som överstiger 15000 sek (enligt referenspriset) får du 85% i ersättning av Försäkringskassan.

Våra priser ligger nära referensprislistan som är fastställd av Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket, allt för att hålla nere kostnader för patienten.

Priserna i prislistan säger inte så mycket, kostnaden för dig beror helt på vilken nivå av högkostnadsskydd du har.

Du behöver inte själv hålla reda på högkostnadssystemet – det gör vi till dig!

Du får alltid information om priset innan vi kommer överens om att utföra en behandling.

Barn- och ungdomstandvård är gratis upp tom 19 års ålder.

 

Ystad Tandhälsas tandläkare, tandsköterskor och tandhygienist erbjuder all slags tandvård för barn och vuxna. Vi trivs med varandra och det vill vi att du också ska göra när du är hos oss. Du hittar oss i Ystad på Österlen – hjärtligt välkommen!